Ontwikkeling machinebouw

Engineering speelt een belangrijke rol binnen het proces van de machinebouw. Een eerste stap in het proces van engineering is het in kaart brengen van de wensen van de klant. Met welk doel gaat deze machine ontwikkeld worden? Welke processen moet een machine uit kunnen voeren? Op basis van deze wensen begint de tekenaar dan aan een eerste concept van het project. Hierbij kijken we niet alleen naar het eerste ontwerp van de machine, maar ook naar de materialen die van pas komen bij de productie hiervan. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol omdat de machine lang mee moet gaan. 

 

inkedferex--li
untitled-project-3
untitled-project-4

Missie en visie

Bloed machinery is een opkomend bedrijf in de techniek sector. Sinds 2020 zijn wij actief in de nieuwebouw en ontwikkeling van diverse soorten machines en producten. Door het project vanaf het begin tot het einde op onze schouders te nemen kunnen we een totaaloplossing bieden voor de klant. Dit begint bij de eerste schetsen en eindigd met een compleet werkende machine, door deze oplossing te bieden ontzorgen wij de opdrachtgever en door veel te communiceren zorgen we ervoor dat de machine gaat doen wat de klant vraagt.

We zijn actief in verschillende sectoren,

       - voedselverwerking 

       - bodemleven opwekking 

       - industriele reinigingsmachines 

Door scherp te blijven en de razend snelle techniek bij te houden kunnen we de klant de juiste oplossing aanbieden. We houden rekening met de snelle veranderingen die in de wereld plaats vinden, denk hierbij aan duurzaamheid en het gebruik van materialen. Zo blijven we gefocusd op de toekomt en kunnen we de klant een machine aanbieden waarbij serieus nagedacht is over duurzaamheid en levensduur.  

 

 

‘’Wij ontwikkelen uw machine volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot installatie blijven wij voortdurend met u in overleg.’’