Ontwikkeling machinebouw

Bij Bloed Machinery, zijn we gepassioneerd over de manier waarop de voedselverwerkende industrie opereert. We geloven dat innovatieve technologie en precisie-engineering de sleutel zijn tot een duurzame toekomst. Onze missie is om geavanceerde machines en apparaten te ontwikkelen die de productieprocessen in de voedselverwerkende industrie optimaliseren.

 

Onze Expertise

Bij Bloed Machinery hebben we diepgaande expertise in de voedselverwerkende industrie, en we bieden een breed scala aan engineeringdiensten, waaronder:

- Ontwerp en Engineering: We ontwerpen op maat gemaakte machines en apparaten die voldoen aan de unieke behoeften van uw voedselproductieprocessen.

- Voedselveiligheid: We integreren geavanceerde voedselveiligheidstechnologieën in onze ontwerpen om de hoogste normen van productkwaliteit en hygiëne te garanderen.

- Automatisering en Controle: Onze automatiseringsoplossingen verbeteren de efficiëntie en nauwkeurigheid van uw processen, terwijl ze de menselijke inbreng verminderen.

- Onderhoud en Service: We bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw machines altijd optimaal presteren.

Onze Projecten

Neem een kijkje in ons portfolio om enkele van onze succesvolle projecten te ontdekken. Elk project is een bewijs van onze toewijding aan innovatie en ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aan de hoogste normen voldoen.

Neem Contact Met Ons Op

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw machine- en apparatenbouwprojecten in de voedselverwerkende industrie? Neem vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we de toekomst van voedselproductie vormgeven en een positieve impact hebben op de wereld.

inkedferex--li
kantelaar2
untitled-project

Missie en visie

Onze Missie

Bloed machinery is een opkomend bedrijf in de techniek sector. Sinds 2020 zijn wij actief in de nieuwbouw en ontwikkeling van diverse soorten machines en producten. Door het project vanaf het begin tot het einde op onze schouders te nemen kunnen we een totaaloplossing bieden voor de klant. Dit begint bij de eerste schetsen en eindigd met een compleet werkende machine, door deze oplossing te bieden ontzorgen wij de opdrachtgever en door veel te communiceren zorgen we ervoor dat de machine gaat doen wat de opdrachtgever vraagt.

Onze Visie

Onze visie is om de voedselverwerkende industrie te leiden naar een nieuwe era van efficiëntie, duurzaamheid en hygiëne. We willen de meest betrouwbare en geavanceerde machines en apparaten leveren die bedrijven in staat stellen om voedselproducten van de hoogste kwaliteit te produceren, terwijl ze hun ecologische voetafdruk minimaliseren. We streven naar een wereld waar voedselproductie zowel winstgevend als milieuvriendelijk kan zijn.

img-8266
img-2883
img-0009-1

‘’Wij ontwikkelen uw machine volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot installatie blijven wij voortdurend met u in overleg.’’