Machines op Maat

Bloed Machinery is uitgegroeid tot dé specialist in machines op maat. Wij zijn graag uw gedegen partner in het volledige traject. Wij zorgen voor de engineering, ontwikkeling en de installatie van uw maatwerk machine. Bloed Machinery start een traject altijd met het luisteren naar uw wensen en behoeften. Vanuit onze technische expertise gecombineerd met ervaring benaderen we elke uitdaging met uiterste zorgvuldigheid. Wij voorzien u graag van een passende oplossing op maat. Goed overleg tijdens het hele traject is hierbij vanzelfsprekend en wij stoppen pas als u tevreden bent.

uitgang-kettingbaan-2
ferex-3
tfi-2

Maatwerk machines van Bloed Machinery, altijd een oplossing

Waarom Kiezen voor Bloed Machinery?

- Maatwerk Oplossingen: Bij Bloed Machinery geloven we in het leveren van op maat gemaakte machines die perfect aansluiten bij uw specifieke vereisten. Ons ervaren team van engineers werkt nauw met u samen om een oplossing te ontwikkelen die aan al uw behoeften voldoet.

- Hoogwaardige Kwaliteit: Onze machines worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Hierdoor kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties van onze producten.

- Innovatie en Technologie: We blijven voortdurend investeren in innovatie en technologische vooruitgang om ervoor te zorgen dat onze machines altijd voorop blijven lopen in de industrie.

- Betrouwbare Service: Bij Bloed Machinery streven we naar uitmuntendheid in klantenservice. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te ondersteunen, of het nu gaat om technische ondersteuning, onderhoud of training.

Onze Producten en Diensten

- Productielijnen: Wij bieden een breed scala aan productielijnen voor verschillende industrieën, waaronder voedselverwerking, farmaceutica, chemie en meer. Of u nu op zoek bent naar een standaardoplossing of een volledig op maat gemaakte productielijn, wij hebben de expertise om aan uw behoeften te voldoen.

- Machinebouw op Maat: Onze ervaren ingenieurs kunnen machines op maat ontwerpen en bouwen die perfect aansluiten bij uw specifieke productieprocessen en vereisten. Van kleine enkelvoudige machines tot complexe geautomatiseerde systemen, wij leveren altijd een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet.

- Onderhoud en Support: Naast onze producten bieden wij ook uitgebreide onderhouds- en ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat uw machines optimaal blijven presteren. Ons team van experts staat klaar om u te helpen met alles, van routinematig onderhoud tot het oplossen van complexe technische problemen.

Neem Contact op met Bloed Machinery

Klaar om uw productie naar nieuwe hoogten te brengen met maatwerk machines van Bloed Machinery? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Met Bloed Machinery heeft u altijd een oplossing.

kersen-verpaklijn
ferex-2
overzicht-11

Klanten aan het woord

Bij Bloed Machinery kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten?
Lees hieronder enkele reviews waar wij trots op zijn:

- ‘Creatieve oplossingen in de techniek en afspraak is afspraak - Gert Veldhuizen

- ‘Prima bedrijf' - JM Kusters

- '5 sterren waard' - Otto van Oostveen

Ja, ik wil ook een voorstel voor een machine op maat

Maak gebruik van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord in de vorm van een rustig advies gesprek waarin op locatie we u zo goed mogelijk zullen helpen. U ontvangt van ons een voorstel. Stap voor stap werken we samen aan een machine op maat voor uw onderneming. 

‘’Wij ontwikkelen uw machine volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot installatie blijven wij voortdurend met u in overleg.’’