Machines op Maat

Bloed Machinery is uitgegroeid tot dé specialist in machines op maat. Wij zijn graag uw gedegen partner in het volledige traject. Wij zorgen voor de engineering, ontwikkeling en de installatie van uw maatwerk machine. Bloed Machinery start een traject altijd met het luisteren naar uw wensen en behoeften. Vanuit onze technische expertise gecombineerd met ervaring benaderen we elke uitdaging met uiterste zorgvuldigheid. Wij voorzien u graag van een passende oplossing op maat. Goed overleg tijdens het hele traject is hierbij vanzelfsprekend en wij stoppen pas als u tevreden bent.

machines-op-maat

Maatwerk machines van Bloed Machinery, altijd een oplossing

Ons gespecialiseerde team heeft ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van machines volledig op klantwens. Zo ontwikkelen wij al jarenlang succesvol maatwerk machines voor de fruitteelt branche en de voedselverwerking industrie.

Heeft u een probleem in uw proces of heeft u voor een ander doel een op maat gemaakte machine nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij gaan met u om tafel om de eisen en wensen voor deze machine door te spreken. Wanneer de eisen haalbaar en functioneel zijn word er een offerte opgemaakt en wordt deze met u besproken. Is de offerte akkoord? dan gaan we door met de opdracht en zal de schematische tekening uitgewerkt worden tot in detail. Als de maatwerk machine klaar is, overleggen we met u waar en wanneer de machine geïnstalleerd moet worden. De machine zal klaar voor gebruik opgeleverd worden.

Klanten aan het woord

Bij Bloed Machinery kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten?
Lees hieronder enkele reviews waar wij trots op zijn:

- ‘Creatieve oplossingen in de techniek en afspraak is afspraak - Gert Veldhuizen

- ‘Prima bedrijf' - JM Kusters

- '5 sterren waard' - Otto van Oostveen

Ja, ik wil ook een voorstel voor een machine op maat

Maak gebruik van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord in de vorm van een rustig advies gesprek waarin op locatie we u zo goed mogelijk zullen helpen. U ontvangt van ons een voorstel. Stap voor stap werken we samen aan een machine op maat voor uw onderneming. 

‘’Wij ontwikkelen uw machine volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot installatie blijven wij voortdurend met u in overleg.’’