Maak kennis met onze werkwijze

Bij Bloed Machinery start een traject altijd met het luisteren naar uw wensen en behoeften. Vanuit onze technische expertise gecombineerd met ervaring benaderen we elke uitdaging met uiterste zorgvuldigheid. Wij voorzien u graag van een passende oplossing op maat. Goed overleg tijdens het hele traject is hierbij vanzelfsprekend en wij stoppen pas als u tevreden bent.

Ruime kennis op technisch gebied

Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van machines op klantwens. Bijvoorbeeld voor de fruitteelt en voedselverwerking. Ook complete geïnstalleerde projecten welke tot in alle details aansluiten bij uw productieproces zijn onze kracht. In de loop der jaren hebben we projecten opgeleverd die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in de productieomgeving van onze klanten worden gesteld.

Engineering

Heeft u een probleem in uw proces of heeft u voor een ander doel een nieuwe machine nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij gaan met u om tafel om de eisen en wensen voor deze machine door te spreken. Wanneer het pakket met eisen en wensen is samengesteld word er een schematische tekening gemaakt in ons 3D tekenpakket. Met deze tekening kunnen we u uitleggen hoe de machine gaat werken wat de afmetingen worden en de looks van de machine. Wanneer de eisen haalbaar en functioneel zijn word er een offerte opgemaakt en wordt deze met u besproken. Is de offerte akkoord? dan gaan we door met de opdracht en zal de schematische tekening uitgewerkt worden tot in detail. Door het in detail uit te werken kunnen conflicten tegen gaan die in de machine kunnen voorkomen. Zo streven wij naar perfectie! 

De opdracht en oplevering

Zodra het tekenpakket klaar is kan er over gegaan worden op het productieproces. Tijdens dit proces wordt u op de hoogte gehouden en bent u welkom om bij ons in de werkplaats te kijken hoe uw machine gerealiseerd wordt. Tijdens de productie worden er al testen uitgevoerd om zeker te weten of alles loopt zoals het geëngineerd is. Als de machine klaar is, overleggen we met u waar en wanneer de machine geïnstalleerd moet worden. De machine zal klaar voor gebruik opgeleverd worden.

Opstarten en training

De nieuwe en gebruikte machines worden op locatie opgestart en daarbij wordt een training gegeven aan het personeel om de machine te kunnen bedienen. De opdracht is pas afgerond als de klant de bedeining van de machine in de vingers heeft en er met plezier mee kan werken. De basis van de training is niet alleen het perfect laten presteren van de machine, maar ook het verlengen van de levensduur door de technische dienst kennis mee te geven om de machine goed te onderhouden.

‘’Wij ontwikkelen uw machine volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot installatie blijven wij voortdurend met u in overleg.’’