RVS reinigingsmachines

Bloed Machinery is aan het uitgroeien tot een specialist op het gebied van rvs reinigingsmachines. Omdat de materialen en machines waarmee u werkt steeds hygiënischer moeten zijn vergt dat een hoop energie. Deze handeling nemen wij uit handen door een machine te ontwikkelen die de reiniging uitvoerd. We zijn actief in verschillende sectoren, hieronder vind u een aantal van deze sectoren: 

  • Grond weg en waterbouw
  • zuivel industrie 
  • groente en fruit verwerking 
  • vlees verwerking 

 

ferex-waslijn

Maatwerk machines van Bloed Machinery, altijd een oplossing

Ons gespecialiseerde team heeft ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van machines volledig op klantwens. Zo ontwikkelen wij al jarenlang succesvol maatwerk machines voor de fruitteelt branche en de voedselverwerking industrie.

Heeft u een probleem in uw proces of heeft u voor een ander doel een op maat gemaakte machine nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij gaan met u om tafel om de eisen en wensen voor deze machine door te spreken. Wanneer de eisen haalbaar en functioneel zijn word er een offerte opgemaakt en wordt deze met u besproken. Is de offerte akkoord? dan gaan we door met de opdracht en zal de schematische tekening uitgewerkt worden tot in detail. Als de maatwerk machine klaar is, overleggen we met u waar en wanneer de machine geïnstalleerd moet worden. De machine zal klaar voor gebruik opgeleverd worden.

Ja, ik wil ook een voorstel voor een reinigingsmachine op maat

Maak gebruik van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord in de vorm van een rustig advies gesprek waarin op locatie we u zo goed mogelijk zullen helpen. U ontvangt van ons een voorstel. Stap voor stap werken we samen aan een machine op maat voor uw onderneming. 

‘’Wij ontwikkelen uw machine volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot installatie blijven wij voortdurend met u in overleg.’’