Machine verhuizingen

Professionele Machineverhuizingen met Bloed Machinery: Van Transport tot Installatie

Welkom bij Bloed Machinery, uw betrouwbare partner voor naadloze machineverhuizingen. Met onze uitgebreide ervaring en expertise nemen wij alle aspecten van uw verhuizing uit handen, van transport tot installatie, en zelfs constructieaanpassingen aan uw pand. Ontdek hoe Bloed Machinery u kan helpen bij het verplaatsen en optimaliseren van uw machines, waar dan ook ter wereld.

Onze Diensten:

- Transport en Logistiek: Wij regelen het transport van uw machines met zorgvuldig geselecteerde transporteurs, rekening houdend met de specificaties en eisen van uw machines.

- Hijs- en Kraanwerkzaamheden: Onze ervaren teams zorgen voor het veilig hijsen en verplaatsen van uw machines, ongeacht de omvang of complexiteit van de klus.

- Constructieaanpassingen: Indien nodig voeren wij constructiewerkzaamheden uit om een vlotte verhuizing te garanderen, zelfs als uw machines niet door de deuren passen.

- Elektrische Installatie en Optimalisatie: Onze experts zorgen voor de elektrische installatie van uw machines en optimaliseren de elektrische systemen indien nodig voor een optimale werking.

Waarom Bloed Machinery?

Met jarenlange ervaring, zowel binnen- als buitenland, zijn wij experts in het uitvoeren van zelfs de meest uitdagende machineverhuizingen. Wij begrijpen de complexiteit van uw projecten en streven ernaar om u een naadloze en stressvrije ervaring te bieden.

Neem Contact Op

Klaar om uw machineverhuizing aan ons toe te vertrouwen? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw machines veilig en efficiënt te verplaatsen. Bij Bloed Machinery nemen we graag de leiding, waar u ook heen gaat.

 

img-56501
img-19193
img-18111

Verloop proces

Verloop Proces

We werken in drie verschillende teams:

- Schakelkast en kabel demontage, dit team zorgt voor het coderen demonteren en terugtrekken van de kabels uit de schakelkast.

- Constructie demontage, dit team zorgt voor de demontage van de machines, denk hierbij aan transportbanden bordessen randapparatuur en de verwerkingsmachines. Ook voeren ze de hijs activiteiten uit als die gedaan moeten worden.

- Transport en logistiek, Dit team zorgt voor het verplaatsen van de machines in de ruimtes waar de machine gedemonteerd of gemonteerd moeten worden. Ook het laden en afbinden van de machines word door dit team gedaan, door de machines slim in te delen in de trailers of containers kunnen we het aantal transportbewegingen verminderen. 

Bij Bloed Machinery volgen we een gestructureerd proces om ervoor te zorgen dat uw verhuisproject vlekkeloos verloopt:

- Voorbereiding: We beginnen met een grondige analyse van uw huidige productie- en verwerkingslijnen, waarbij we de technische specificaties en vereisten in kaart brengen.

- Planning: Op basis van onze analyse stellen we een gedetailleerd verhuisplan op, inclusief een tijdlijn, verantwoordelijkheden en benodigde middelen.

- Demontage: Ons team demonteert uw productie- en verwerkingslijnen volgens de vereiste procedures, waarbij elk onderdeel zorgvuldig wordt gelabeld en gedocumenteerd voor eenvoudige montage op de nieuwe locatie.

- Transport: We zorgen voor veilig en efficiënt transport van uw apparatuur naar de nieuwe locatie, waarbij we gebruik maken van geschikte verpakkings- en beveiligingsmethoden om schade te voorkomen.

- Installatie: Op de nieuwe locatie installeren we uw productie- en verwerkingslijnen nauwkeurig volgens de specificaties en zorgen we voor een vlotte integratie met uw bestaande systemen.

- Testen en Oplevering: Na installatie voeren we uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt, en dragen we het project over aan u, met de nodige training en ondersteuning voor uw personeel.

‘’Wij ontwikkelen uw machine volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot installatie blijven wij voortdurend met u in overleg.’’